Post by worlmegolapo on Feb 12, 2022 11:03:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много кристала хак ▞▞▞
▞▞▞ Fancy Pants Adventures 2022 version ▞▞▞
Олакшајте нека поглавља
10/10
свиђа ми се, али стално покушава да ме избаци и не могу да га зауставим
Мобилни нема дугме за оружје? Иконе оловке нема нигде на екрану.
Фанци Пантс је сјајна игра која је веома забавна и веома је тешка. Волим мир, али мораш да пратиш његов скок посебно на пауцима. Мрзим што те само избаце са женског комада папира. Свиђа ми се. Свиђа ми се како можеш да радиш бацкфлипс и такве ствари, тако да волим да правиш Фанци Пантс Адвентурес да заиста волиш Бога, зато буди најбољи да заиста волиш Бога.
Најбоље оцене, А+, најбољи извођач икада. Ова игра је супер забавна, изазовна, али не претерано, и што је најбоље од свега, НИЈЕ насилно монетизована. Потребна је опција за увећање дугмади. Једна ствар коју бих волео да видим је брзи режим рада са тајмером и тренутно прелазак на следећи ниво. Само бих волео да их има више, али једанаест ручно нацртаних нивоа није лак подвиг. И програмери, када направите свет 4, убаците још неколико борби са шефовима, молим вас.
Ово је једна од НАЈВЕЋИХ Игара које сам играо у животу, мислим да има скоро нешто слично; •Сјајне контроле •Невероватна графика •Кул анимације Али предлажем више опреме или мачева или можда додати мало оружја и више ликова хахахаха или можда....додајте неки мултиплаиер тако да се играчи могу борити заједно или једни против других, све што могу да кажем о овој игри је ова игра убица времена!!!
Fancy Pants Adventures Arkade hpdy
Једино питање на које бих желео да се позабавим је да након завршеног нивоа, већину пута напредак није сачуван и то само једном, већ три пута. Да бих вам дао вишу оцену или позитивну повратну информацију о овоме, предлажем вам да погледате ово конкретно питање. Нико не би желео да игра на истом нивоу изнова и изнова. Исправите ово што је пре могуће. 🙏
Није баш забаван платформер
Ова игра је смешна
вов
Ова игра је у реду, непријатељи ће временом постати досадни, а ви ћете вероватно побеснети на непријатеље (птице и пацови су 2 најдосаднија). али свеукупно добра игра за 2д платформер и враћа успомене из фласх ере. контроле су мало незграпне и ако додирнете зид током пливања, закључаће вас на месту осим ако не притиснете или скочите и покренуће се. 3/5 од мене
Сваки пут када покушам да играм ниво Хигх Диве Цавернс моја игра пада! Може ли ми неко помоћи?
Његова забавна да, али не могу да идем на ниво 2 у агеру
Fancy Pants Adventures Pelihalli plg
Срање, блиц је бољи од овога
стално ме избацује из игре када притиснем плаи
Здраво момци ! Па ћу те научити малој причи. када сам имао 4 године то је била моја омиљена игра и коначно сам је пронашао!! Ово је најбоља игра ИКАД!!!!
То је прилично добра игра, иако постоји прилично велики проблем. Не ради користити оружје што је заиста досадно. Осим тога, то је добра игра.
Верна репродукција оригиналне, блуетоотх функционалности гејмпада, ради невероватно глатко... Све је уништено гласним, одвратним рекламама које разбијају урањање
Игра би била сјајна, али зашто не могу постојати контролне тачке зашто морам да почнем изнова када не успем
Још нисам играо ову игру на мобилном телефону, али сам је играо на ПС3 када сам био дете и било је тако забавно као споредна игра са породицом. Знам да ћу уживати у овоме и на мобилном телефону. Ово је игра коју морате играти. Можда се вратим да променим своју рецензију на основу верзије за мобилне уређаје.
Не могу ни да прођем део голфа, можете ли молим вас да уклоните тај део из игре
Ово је веома лоша игра. Само видео је добар. Ова игра је луда будаласта
Траје заувек
Свиђа ми се, али не можете променити пол
Једина ствар коју мрзим у овој игри је то што контроле не реагују половину времена док играм. Молим те поправи!!
Ова игра је срање, не могу ни да изађем из спаваће собе, мало помоћи овде
Bendy in Nightmare Run Arkádové wcx
Претпоставимо игру
Ова игра је сјајна!! Играм је по цео дан, игра је и моја млађа сестра. Хвала преко главе и браду што си направио ову игру
НЕ ЛОШ ГМЕ 1 ДОБРО
Fancy Pants Adventures Arkade hpdy
САД ће бити мале Енглад је мој град, ова игра је лепа
Волим анимације и како је БЕСПЛАТНО отићи до врата на тавану. То је невероватна игра!!!!$!👍👍👍😋😋😘😘
Fancy Pants Adventures Arkády uai
сваки пут када покушам да га отворим, приказује ми бели екран, али укључује музику
То је заиста сјајна игра. Осим плутајућих контрола где ако престанете да притискате стрелицу, тип наставља да трчи неко време и лудих скокова због којих вриштите у јастук од фрустрације и не можете да заборавите одложени одговор од напада клизачем и мачем
Ја нисам ти 😂