(Android/iOS) Restaurant Paradise: Sim Builder fırıldaqçı kodu sonsuz kristallar
Feb 12, 2022 10:44:38 GMT -5
Post by worlmegolapo on Feb 12, 2022 10:44:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu sonsuz kristallar ▞▞▞
▞▞▞ Restaurant Paradise: Sim Builder 2022 version ▞▞▞
Oyun sanki sabah yoxdur! Üstəlik, reklamlar təsadüfi olaraq görünməyə davam edir və proqramı dayandırır. Nə baş verir? Mən bu oyunu bir neçə aydan sonra yenidən oynamağa başladım və görünür, oradan aşağı düşdü. Zəhmət olmasa bir nəzər salın
bu səhv lakin əyləncə ilə
Boş vaxtlarımda məni məşğul edən sevimli oyun. Əvvəllər dəfələrlə oynamışam və tez köhnəlmir. Gələcəkdə yeni mağazalarla daha çox yeniləmə görmək istərdim.
Daha tez-tez yenilənsəydi, bu, fantastik oyun olardı. Artıq bir ildən çox vaxt keçib ki, nəsə əlavə edilib. Yarmarkalar üçün istifadəçi interfeysi, kütləvi yol hərəkəti və təkmilləşdirilə bilən bir çox yöndəmsiz mexanika kimi bir çox həyat keyfiyyətinin yaxşılaşdırılması da lazımdır.
Mən bunu 2018/2019-cu illərdə oynamışam, lakin bu yaxınlarda yenidən oynadığımı bildirdim. Hələ redaktə rejimi yoxdur. Redaktə rejimi yaratsanız, çox şad olardım ki, hər şeyi köçürmək daha asan olsun. Deyəsən, bina və ya başqa bir şey satmaq üçün düymə tapa bilmirəm? Yoxdu?? Bu, saxlama yerlərini israf edir... Amma ümumilikdə bəzi aşağı nöqtələri qeyd etmək yaxşıdır.
Oyunuma daxil ola bilmirəm zəhmət olmasa kömək edin
Bu, olduqca yaxşıdır, əşyaları təkmilləşdirmək üçün çox uzundur, lakin bu, mütləq uşaqlar üçün hazırlanmışdır
Restaurant Paradise: Sim Builder Simulátory zea
İndiyə qədər o qədər yaxşıdır ki, oyundan həzz alıram
qaydasındadır
Mən bunu çox sevirəm, yeganə problem daxil ola bilmirəm, məlumatımı saxlaya bilmirəm və əsəbiləşirəm, xahiş edirəm düzəldin.😊
Ən yaxşı simulyasiya oyunu. 16 yaşımdan bu oyunu oynayıram və indi artıq on səkkiz yaşım tamam olur, hələ də bu oyuna heyranam. Daha çox təkmilləşdirməyə ümid edirik!
əyləncəli, sadəcə çox məhduddur.
oynamayın, çünki oyununuzu bərpa etməyəcəklər, həmişə server xətası 9 deyir, ona görə də oyununuzu heç vaxt geri ala bilməyəcəksiniz. Mən oyuna 200.00 pul xərclədim, ona görə də yenicə pis oldum, amma bir daha heç vaxt.
Yaxşı oyun, əla vaxt öldürmək
Yenilənəndə bir səviyyə aşağı düşdüm və adam bir ölçüyə düşdü və səviyyəni yüksəltmək üçün bütün günü yığırdım 😠
Çox əyləncəlidir, mən bunu sevirəm və biz çoxlu sikkələr əldə edə bilərik, amma ona dörd ulduz verirəm, çünki dekorasiya əldə etmək üçün növbəti səviyyədə olana qədər gözləməliyəm ki, ulduzu dəyişdirəcəm 😊😊
Bu oyunu əvvəllər bəyənirəm. Amma köhnə telefonum işləmir ona görə yenisini aldım. Mən bunu yenidən quraşdırmağa çalışdım, amma oynadıla bilməz. Hər dəfə belə oyunu açanda mənim phinem yenidən başlamağa davam edir.
onun asılılıq, lakin yavaş tempolu
əla oyundur, vaxt keçirməyin asan yoludur
Sərin
klik oyunu da ola bilər. Çox iş yoxdur və hər hansı bir pul toplamaq üçün oyunun aktiv olması axmaqlıqdır, çünki ən pis oyunların belə oflayn qabiliyyəti var.
Bu, həqiqətən əyləncəlidir və Happymallstory və Hotelstory kimidir. Bu cür oyunları xoşlayıram və bu 5 ULDUZU qiymətləndirməyimin səbəbi (1) həqiqətən sevimli olması (2) qrafika (3) müxtəlif adalara gedə bilməyiniz (4) oyunun yüksək reytinqli olması və (5) orada olmasıdır. ÇOX yaraşıqlı mağazalar və dekorasiya var ki, bu oyun ifritə onu daha sevimli və əyləncəli edir: 3. Mən səviyyəni yüksəltmək və mağazalar və dekorasiya almaq üçün bunu saatlarla oynadım. Bu oyunu həqiqətən əyləncəli hala gətirdiyiniz üçün təşəkkür edirəm, ona görə də sizə bu oyunu yükləməyi təklif edirəm
Əladır və mən bunu bəyənirəm və superrr şirindir. Ümid edirəm ki, o, təkmilləşdiriləcək və daha maraqlı olacaq. Qar, yağış kimi havanı dəyişməyi və gecələməyi təklif edirəm.
Mənim cib telefonumda çentikli ekran var, dərslik səhnəsinin əvvəlindən əldə edə bilmədiyim alət/ikon və kliklədiyim, sonra cavab verməyən digər funksiya alətləri var. Ona görə də mən bu oyunda heç nə etmirəm, zəhmət olmasa çentik ekranlı cib telefonu üçün parametrlər edin.
Çox gözəl oyun. Uşaqlara da ilham verir. Gözəl hazırlanmışdır. Davamlı oynayanlar üçün asılılıq yaradan bir oyundur, əks halda heç də asılılıq yaratmır
Çox zəhmli oyundur! Onu onlayn və oflayn oynaya bilməyinizi xoşlayıram. Mən bu gün oynamağa başladım və o qədər aludə oldum ki, onu dörd saat oynadım! Mən bu oyunu çox sevirəm! ❤❤
Mən bacardığım müddətdə oyundan həzz aldım, amma indi işləmir? O, yalnız bir oyun seansından sonra "Serverə qoşulma" ekranında ilişib qalıb və mən oyunu heç bir hesabla əlaqələndirə bilmirəm, ona görə də onu silmək istəmirəm, lakin məndə də ola bilər. Zəhmət olmasa bunu düzəldin, mən bu oyundan həzz almaq istəyirəm, çünki o, çox şirindir.
Mən hələ də oyunun mexanikası ilə bir az çaşqınam, amma əylənirəm, yaxşı işləməyə davam edin
Gözəl oyun
😊
yaxşıdır...
Fena deyil gozel bir oyun
Mənim oyunum xətadır, vaxt artıqdır, bunu necə düzəltmək olar?
Bu oyun əladır, amma istənilən bucaqda edə biləcəyimiz bir sistem yarada bilsəniz, bunu etsəniz, mən çox xoşbəxt olaram, yalnız bunu istəyirəm. Xahiş edirəm, arzumu tam yerinə yetirin. Əsas oyun ke bare me jithna kahu uthna kam hai
Zamanla darıxdırıcı olur
Problem ondadır ki, tapşırığa kliklədiyim zaman o, məni əsas ekrana qaytarır
Oyun hơi chán , nhưng cũng khá vui👍
Angry Birds Friends آرکیڈ qeq
Mən onu beş ulduzla qiymətləndirirəm, çünki oynamaq çox gözəldir pul qazanmaq asandır və siz onu oflayn da oynaya bilərsiniz Bu proqramı bəyənirəm
sadə və asan oyun. stresdən azad olmaq üçün kostyum
Qrafiklər çox yaraşıqlıdır və yaradıcılar (Happy Labs) bizə çoxlu pul qazandırmaq üçün eqoist deyillər. Mən onu dünən quraşdırdım və indi mən bundan həzz alıram! ♡
Həmişə əyləncəlidir, həqiqətən də əyləncəlidir, çünki heç vaxt elə bir vaxt olmur ki, mənim kimi narahatlığı olan insanlar üçün əladır və heç vaxt əvvəlki telefonlarımın heç birində olmadığı kimi qəzaya uğramır, üstəlik mən wi-fi ilə və ya WiFi olmadan yaxşı oynaya bilərəm. Heyrətamiz aydın qrafika və oyuna heç bir real pul xərcləmək lazım deyil. Mənim ilk dilim ingilis olmadığı kimi oyunun necə oynanacağını başa düşmək həqiqətən asandır və bu oyunla 0 çətin anlar yaşadım. İndiyə qədərki ən yaxşı telefon oyunu 💖
5 ulduzdan 2 ulduza qədər. Heç vaxt reytinqə görə mükafat almadım. Nə fırıldaq 👎